Interactie.contact@gmail.com

Mediation

Wat kunnen we voor jou doen?

Mediation

Mediation is een vorm van bemiddeling in conflicten, waarbij de neutrale en onpartijdige bemiddelaar de communicatie en de onderhandelingen tussen partijen begeleidt. Het doel? Dat partijen zelf tot een gezamenlijk besluitvorming komen.

Familiemediation

Het leven van de beide partners en de kinderen staat op zijn kop. Er is zoveel wat geregeld moet worden en dat met iemand waarmee je dat juist niet wilt. Toch moet het gebeuren. Samen met de mediator zet je alles op alles om een complexe scheiding te voorkomen.

Zakelijkemediation

Conflicten die binnen de bestuurskamer spelen, in de Raad van bestuur, Raad van commissarissen of in het bestuur van de maatschap. In deze conflicten spant het erom. Zonder schade en zonder media-exposure moet het conflict snel en effectief worden beslecht.

{{ brizy_dc_image_alt uid='wp-281bbe8429e6242b3f83494ee1d6d72a' }}

Mensen raken soms tegen hun wil verzeild in conflicten en weten niet hoe zij die samen kunnen oplossen. Mijn passie is om de komende jaren mijn probleemoplossend vermogen in te zetten als mediator én als rechter.

Frits Bakker

MFN-Registermediator

Tarieven

Sessies van anderhalf uur

In Haarlem of elders afspreken

Therapie en mediation combineren

MEDIATION


€ 100

/ per uur

Familiemediation

Zakelijke mediation

Therapie-mediation*

Wat vinden onze cliënten

‘Ik was sceptisch over mediation. Veel gepraat, maar niemand die een knoop doorhakt. Maar Frits Bakker is doelgericht. Hij wil eerst alles weten, maar gaat dan echt samen met je op zoek naar haalbare oplossingen. Bij het 4e gesprek waren we er helemaal uit.’

Anonieme cliënt | Mediation

Wat vinden onze cliënten

‘Je merkt de enorme ervaring die Frits heeft. Die mediationgesprekken brachten zoveel rust. Je voelt gewoon dat je in goede handen bent.’

Anonieme cliënt | Mediation

Wat vinden onze cliënten

‘Als je echt in de problemen zit, is het heel fijn dat je op korte termijn terecht kunt.

Na een paar dagen hadden we al een eerste afspraak.’

Anonieme cliënt

Wat vinden onze cliënten

‘Wat mij vooral beviel in de aanpak is de combinatie van rust, natuurlijke autoriteit en de manier waarop alles werd geordend. Zonder dat ik werd opgejaagd kon ik mijn verhaal doen en veel dingen vielen vervolgens op hun plek’.

Anonieme cliënt | Familiemediation

OVER ONS

Algemene voorwaarden

Privacy policy

KvK: 70203636

btw: 8581.89.4

CONTACT

Kamperlaan 180

2012 JA Haarlem

0647004727

Interactie.contact@gmail.com

{{ brizy_dc_image_alt uid='wp-8ac354f1e867c34df8fe6cff46d08882' }}

Spoed afspraak maken:

0647004727